Innehållet börjar här

Huvudsidans innehåll

Klicka för att komprimera

 • Logga in med Umu-id

   

  Logga in som gäst


  Cambro är en av Umeå universitets gemensamma lär- och samarbetsplattformar. Mer information hittar du i menyn till vänster.

  In English

 • Välj ett bättre WIFI

  Choose the better WIFI

Klicka för att komprimera

 • Om Cambro

  Som antagen eller registrerad student får du automatiskt tillgång till en kurssajt om en sådan finns kopplad till din kurs. När du loggat in hittar du dina kurssajter längst upp i det blå sidhuvudet, eller under menyn "Sajter" uppe till höger. Har du inga användaruppgifter (Umu-id) måste du vända dig till servicedesk för att aktivera ditt konto. Cambro är en av Umeå universitets två lärplattformar. Den andra är Moodle.

 • Guider

  Om du är lärare och behöver guider eller manualer om Cambro kan du besöka UPL:s webbplats Lärandestöd. Där finns information om aktiviteter för samarbete, hur man skapar uppgifter, test och hur man kan använda wikin. Där finns också information om hur man kan använda video, ljud och bilder i undervisningen.

  Lärandestöd

 • Support och stöd

  Om du är student eller lärare och behöver hjälp kan du kontakta Cambros support. Vi erbjuder också utbildning till personal vid Umeå universitet. Klicka på länken för komma i kontakt med supporten.

  Support

   

Lägg till kommentar

Ändra

Avbryt

Spara

Texteditor, skriv ALT-0 för hjälp

Klicka för att expandera

Klicka för att komprimera

Avslutat